Gruber
HobbyMasters
M.L. Toys
KidsWheels
Gruber
HobbyMasters
M.L. Toys
KidsWheels
HobbyMasters M.L. Toys
Gruber
KidsWheels
Anything that doesn't fit somewhere else & general forum updates
#150601
I have a Camo rzr 900 Peg Perego for my toddler boys (4 and 3). It ran fine all last year and I replaced the battery because we bought it used and it was dying quickly. No big deal except I had to switch the connectors to the gray connectors. It ran fine like that for 2-3 weeks and then winter hit thinking we'd hit the ground running come spring. Got it out last week and the controls are completely backwards. Speed 2 goes in reverse quickly, speed 1 goes into reverse slower. And then reverse goes forward in first speed. I've been letting my son ride in "reverse" by keeping a weight on the reverse to keep it held down, but it goes too slow to have any fun on.

I've checked the "gas" pedal and it is 100% wired correctly. Red, white, blue, the jumper, etc. So I'm thinking it has to be in the "gear shifter". (Sorry for my terminology)

Seems like I just need to turn something around or replace a switch or something. I've search Google for days and have gotten no solid answers.

I'll even Paypal someone to diagnose this for me lol. I don't have much I will reward a solid answer that gets me closer.

(If that's not allowed I will delete, sorry)

Thanks!


Which gear box I need ?

I have googled gearbox power wheels but only found[…]

I haven't posted in a while but wanted to give a l[…]

Volts/ current regulator

Many thanks. I had a go at this earlier today, how[…]

Need a help

Hi! This is my first build on upgrading my kids N[…]

HobbyMasters Udemy Course